Hebben jullie een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeestje, pensioen, familiedag of iets anders en heb je geen zin om het gehele internet af te zoeken naar een compleet uitje? Vraag bij mij een vrijblijvende offerte op. Ik help je met het plannen en organiseren van het perfecte uitje in Alkmaar en omgeving. Na een kort telefoongesprek wat jullie wensen zijn, ga ik aan de slag en leg ik een paar opties voor! Daar kun je uit kiezen en daarna zorg ik dat alles geregeld wordt!

 

Vanwege COVID19 kan ik jullie helaas nog niet ophalen met de auto. Maar mocht je een privé tour willen en u heeft eigen vervoer, dan kan ik met inachtneming van de 1.5 meter regel, zeker al het moois van Noord Holland laten zien.

Vul het formulier in en je krijgt binnen 24 uur een complete aangepaste tour in je mailbox naar jullie wensen.

Tour aanvragen


 
 


Geen zin om met vele mensen tegelijk te worden rondgeleid? Kies dan voor een privé tour. Max 6 personen, dus lekker kleinschalig zoals jij het wenst. Jullie worden opgehaald met de auto en hebben de keuze uit tal van activiteiten. (Vanwege COVID19 is ophalen met de auto helaas nog niet mogelijk, tenzij jullie met z’n tweeën zijn van hetzelfde huishouden. Ik beschik over een auto waar we anderhalve meter afstand kunnen houden)

Het zijn maar suggesties, je bent helemaal vrij om te kiezen hoe we deze dag gaan besteden. Verwacht veel leuke historische feiten en mooie verhalen uit het echte Nederland van nu en toen.

De stad: een rondleiding door Alkmaar of een dagje Amsterdam

Oud-Nederland: de Zaanse Schans, Volendam, De Rijp, Marken of Zuiderzeemuseum in Enkhuizen