from €25,00
Boek Nu

Expeditie Fat Max – Elektrische step huren vanuit Alkmaar

Prins Bernhardlaan 16, Alkmaar
Niet Beoordeeld

Duur

2 uur

Soort tour

Specifieke Tour

Grootte groep

2 mensen

Talen

Duits, Engels, Nederlands

Overzicht

Ga zelf op expeditie met de Fat Max, een uit de kluiten gewassen e-step met extra brede banden. Je hoeft zelf niet te steppen, want de Fat Max is uitgerust met een stille elektromotor. Snelheid? Tot 25 kilometer per uur. Leuk, veilig en – ook niet onbelangrijk – corona-proof.

Vanuit hotel the Fallon kan je vertrekken met deze gave elektrische steps. Zonder gids, je krijgt van ons een toffe route op je telefoon en kunt vervolgens zelf op avontuur. Deze Fat Max is gekeurd door de RDW, je mag er met andere woorden dus mee de openbare weg op. Onze routes leiden je verder nog langs uitdagende bospaadjes, op onverharde wegen en zelfs een stukje over het gras.

Expeditie Fat Max 

Met deze tocht ga je vanuit Alkmaar naar het plaatsje Bergen. Vanaf Bergen is vooral de weg tussen Bergen en Egmond prachtig, met veel glooiende heuvels waar de Fat Max echt goed tot zijn recht komt. Verder kom je langs de prachtige Eeuwige Laan, waar je de mooiste huizen kunt bewonderen. Vanuit Egmond ga je weer terug door het Heilooër bos naar Alkmaar.  Een ervaring om niet zo snel te vergeten.

Expeditie Duinen

Met deze route rij je eerst door een stukje bos vanuit Alkmaar naar Heiloo, vervolgens langs de duinen bij Egmond en daarna richting het strand van Egmond aan Zee. Geniet van de prachtige natuur en het uitzicht op zee. Tip: neem een koffie to go bij de Windwijzer die aan de boulevard te vinden is. Ook hier heb je gegarandeerd veel bekijks.

De Fat Max is te besturen vanaf 16 jaar. Na een korte uitleg kun je meteen op pad, want erop rijden is erg eenvoudig. Leuk om te doen en ook nog eens heel verslavend. Liever vanuit Heiloo vertrekken, klik dan hier.

Ben je met meer personen, bel mij dan even voor de mogelijkheden.

Meer weergeven

HOOGTEPUNTEN

  • Zelf op pad
  • Lekker buiten langs mooie plekjes
  • Bijzondere ervaring
  • Zwevend door het Nederlandse landschap

Inclusief/Exclusief

  • Route via je eigen telefoon
  • Huren van de FatMax voor 2 uur

Durations

2 uur

Tour Locatie

Prins Bernhardlaan 16, Alkmaar

Beoordelingen

0/5
Niet Beoordeeld
Gebaseerd op 0 review
Uitstekend
0
Zeer Goed
0
Gemiddelde
0
Slecht
0
Verschrikkelijk
0
Het tonen van 1 - 0 van 0 in totaal

Schrijf een review

van €25,00